Gå til indhold

Om SDG Business Accelerator

Bæredygtighed er i stigende grad et konkurrenceparameter – både i Danmark og på globale eksportmarkeder. Mange små og mellemstore virksomheder oplever allerede i dag krav fra større virksomhedspartnere, kunder, medarbejdere og myndigheder om at dokumentere deres bæredygtige engagement. For de virksomheder, der formår at gribe de muligheder, som en bæredygtig omstilling kan bringe med sig, er potentialet for innovation, vækst og differentiering markant.

Et sektorfokuseret forløb inden for  energi, vand, sundhed og fødevarer 

Som dansk SMV med eksportpotentiale og aktiviteter inden for  energi, vand, sundhed eller fødevarer har I nu mulighed for at deltage i et 4 måneders acceleratorprogram, der kan hjælpe jer med at udnytte de muligheder der ligger i bæredygtighed og verdensmål på udvalgte eksportmarkeder.

Gennem programmet får I indblik i (kommende) krav og lovgivning på bæredygtighedsområdet – både i Danmark og på udvalgte eksportmarkeder, og får en forståelse af de konkurrencemæssige fordele, der ligger i at være på forkant med disse.

I vil som virksomhed blive matchet med en mentor på et udvalgt eksportmarked, der kan give jer sektorfokuseret rådgivning og sparring omkring konkrete eksportmuligheder for jeres virksomhed. Programmet inkluderer et markedsbesøg til det udvalgte marked og gennem hele forløbet er der mulighed for sparring med de øvrige programdeltagere, der alle er fra samme sektor.

Praktisk information

Ansøg om optagelse i programmet her