Gå til indhold

Om SDG Business Accelerator

Bæredygtighed er et konkurrenceparameter - ikke bare i Danmark, men også på internationale eksportmarkeder. 

Med SDG Business Accelerator sætter vi fokus på, hvordan bæredygtighed og Verdensmål kan blive jeres løftestang til styrket eksport. 

Programmet er for danske SMV’er, der har produkter, services eller forretningsmodeller, der kan være med til at skubbe på en global bæredygtig omstilling. 

Hver virksomhed bliver knyttet til et relevant eksportmarked og får gennem programmet:

  • Styrket jeres salgsargumenter (USPs) med bæredygtighed og verdensmål som omdrejningspunkter 

  • Inspiration til hvordan bæredygtighed kan styrke jeres konkurrenceevne – gennem indblik i krav og muligheder inden for området

  • Udarbejdet en målrettet eksportstrategi integreret med bæredygtighed og Verdensmål 

  • Et skræddersyet markedsbesøg hvor I møder relevante interessenter

SDG Business Accelerator er sektorfokuseret inden for energi, vand, sundhed og landbrug & fødevarer. Vi har i 2022 og forår 2023 kørt tre forløb inden for sundhed, vand og energi, og starter i september 2023 det sidste forløb for virksomheder med aktiviteter inden for landbrug & fødevarer. 

I vil som virksomhed blive matchet med en mentor på et udvalgt eksportmarked, der kan give jer sektorfokuseret rådgivning og sparring omkring konkrete eksportmuligheder for jeres virksomhed.

Praktisk information

Programmet koster 10,000 DKK per deltagende virksomhed inklusiv 4 workshops i Danmark + 1:1 sparring (og markedsbesøg) med en af vores Trade Council rådgivere på et for jer relevant eksportmarked.  

Se detaljeret program her: 

Ansøg om optagelse i programmet her